SRE-parts is dealer en leverancier van de onderstaande merken.
Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of producten wil bestellen.

 

j b weldJ-B Weld is al meer dan 40 jaar het meest beste en bekende "coldweld" product op de markt.
Naast Kwikweld, Marineweld, Waterweld, Stikweld, HighHeat, ExtremeHeat, Superweld, ClearWeld & Perma-Lock heeft J-B weld een scala aan producten voor de automotive wereld.
Denkt u hier aan RTV pakkingmakers, draadborgingen & radiator-weld.

SRE-Parts is dealer van J-B Weld voor Deventer en omstreken.
Wij informeren u graag over de mogelijkheden en toepassingen.

 

patriot 300pxbPatriot exhaust staat al jaren bekend om zijn headers voor Street-rods, Custom-cars en Muscle-cars. Naast de afwerking met high-temp black coating & metallic ceramic coating zijn de headers ook verkrijgbaar in RVS, verchroomd of onbewerkt. Ook levert Patriot “weld-up-kits”. Deze headers kunt u zelf in elkaar lassen. Om het geheel af te maken kunt u kiezen uit diverse Patriot uitlaatpakkingen, collectors, bouten, cut-outs, tips en uitlaatbochten.

SRE-Parts is dealer van Patriot exhaust products.

 

lucas oil 2 300pxbOok op het gebied van olieën en smeermiddelen is SRE-Parts nu leverancier van producten waar wij voor een volle 100% achter kunnen staan: Lucas-Oil.

Lucas-Oil is de snelst groeiende oliemaatschappij in Amerika en fabriceren een compleet scala aan additieven, olieën, smeermiddelen & onderhoudsproducten voor auto, maritieme, motorfiets & race doeleinden! Wij informeren u graag over de producten van Lucas-Oil!

 

smithys 300pxbWerelds oudste performance dempers komen van Smithy’s. Geschikt voor uw “resto-rod” of 1950’s custom.
Gebruik de demper die uw vader ook gebruikt heeft om indruk te maken op zijn vrienden. Deze dempers branden gegarandeerd niet uit en zijn voorzien van een dubbele eindkapconstructie. De 3-1/2” diameter en 22”- 26” of 30” lange behuizing is voorzien van een hammertone afwerking voor de originele Smithy’s look!
Naast de originele hammertone Smithy’s zijn er ook 22”& 26” lange gepolijste RVS dempers en 18”-22”- 24”- 26” & 36” Hi-Flow glaspack dempers leverbaar.

SRE-Parts is dealer van Smithy’s mufflers.

 

petronix 300pxbPertronix is sinds 1962 de meest toonaangevende ontstekingsfabrikant van Amerika. Pertronix bied u een complete lijn aan standard-replacement, industriële, en high-performance ontstekingssystemen en componenten aan!

SRE-Parts is nu officieel leverancier van Pertronix en informeert u graag over de mogelijkheden en producten!

 

dougs headers 300pxbDoug’s headers is de meest gerespecteerde naam in de header industrie.
Begonnen in 1958 als een kleine demper fabrikant in oost Los Angeles is in een korte tijd uitgegroeid tot een bedrijf dat headers ontwerpt en fabriceert voor muscle-cars en vele top dragracers.
Auto’s met de befaamde “Headers by Doug’s” stickers worden veelal beschouwd als de snelste in diverse classen!
Doug’s levert niet alleen complete headers maar ook pakkingen, bouten, weld-up racekits, collector’s, cut-outs en X-pipe en Y-pipe kits.

SRE-Parts is dealer van Doug’s headers.

 

bgs 300pxbSinds begin 1970 staat het merk BGS Technic symbool voor kwalitatief goed gereedschap. Jaarlijks word het leveringsprogramma uitgebreid met nieuwe producten. BGS-Technic levert hand en luchtgereedschappen van hoge kwaliteit voor dagelijks gebruik. Zowel professioneel als hobbymatig. Het programma bestaat uit meer dan 4000 Pro+ & Pro series gereedschappen.

SRE-Parts is dealer van BGS Technic.

 

Naar boven